Voordelen VWP on demand

VWP on demand is ontwikkeld voor wagenparkbeheerders die snel en simpel zelf een geschikte shortlease auto willen kiezen. Het is dé gemakkelijke oplossing voor uw (korte) mobiliteitsbehoefte.

Voordelen van shortlease

Een auto leasen voor een korte periode is niet altijd mogelijk, brengt hoge kosten met zich mee, neemt veel tijd in beslag en beperkt u in uw mobiliteitskeuze. Met VWP On Demand is dit verleden tijd, u heeft direct inzicht in alle denkbare voertuiginformatie en u kunt dit voertuig direct reserveren.

Kies uw eigen leaseauto

Zodra u inlogt via het VWP On Demand systeem, ziet u onmiddellijk welke auto’s er per direct beschikbaar zijn en welke auto’s binnenkort beschikbaar zullen zijn. Alle relevante informatie wordt getoond: foto’s, specificaties van de auto (inclusief opties), fiscale waarde en bijtellingsopties. U kiest vervolgens zelf een geschikte auto, waardoor tussenkomst van uw lease- of rentalmaatschappij niet meer nodig is. Op die manier bespaart u niet alleen veel tijd en ergernis maar ook veel geld.

Voordelen VWP on demand

  • Direct inzicht in beschikbare shortlease auto’s
  • Sneak peak in binnenkort beschikbare auto’s
  • Zelf een geschikte leaseauto kiezen
  • Tijd en kosten besparen
  • Makkelijk en ontzorgend
Voordelen VWP on demand

 

VWP on demand ontzorgt

Heeft u een auto naar wens gevonden? Het reserveren is eenvoudig en kunt u ter plekke doen. U vult uw gegevens in, selecteert de gewenste leverdatum en vult de gegevens van de berijder in. Binnen een paar minuten heeft u de auto naar wens gereserveerd. Zodra u de auto hebt gereserveerd, regelen wij de rest. Er wordt een bevestiging verzonden naar u en de berijder. Ook het transport wordt direct geregeld. Op de dag van levering laten wij u weten hoe laat de auto er zal zijn. Zowel u als de berijder ontvangen een digitaal uitgifterapport, een verklaring vaste berijder en een schadeformulier.

Leaseauto niet meer nodig?

Heeft u de leaseauto niet meer nodig? U kunt de auto eenvoudig afmelden via de website van VWP shortlease. Vul de gevraagde gegevens van de auto in en de gewenste ophaal- of inleverdatum.

Meer weten?

Ons verkoopteam staat voor u klaar.

  • De nieuwste modellen, de grootste keuze
  • Uw eigen shortlease auto kiezen
  • Eenvoudig opzegbaar
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×